Szolgáltatások

Small talk és kapcsolatindítás

Ismerkedni nem könnyű dolog, ez az üzleti életben sincs másként…sőt, talán még nehezebb megtalálni a középutat a suttogós bemutatkozás és a vállszaggató üdvözlés között. Az viszont vitathatatlan, hogy a jó üzletmenethez, az értékesítéshez és a márkaépítéshez elengedhetetlen a kapcsolatépítés;ennek pedig első lépcsőfoka a small talk, az ismerkedés előszobája.

Sales technikák

Fontos tudni Te kivagy és mit sugárzol magadból és ebből hogyan tudsz eszközt kovácsolni. Fontos azt is tudni, kivel találkozol és hogyan tudod a legjobban érvényesíteni magad, és a legtöbb hasznot húzni, az adott szituációból. Hasznos ismeretekkel gyarapodhatsz alap értékesítés és első benyomás hatékonyság növelő technikákat mutatok meg.  

Selfmade csomag

Előfordulhat, hogy egy eseményen, találkozón nagyon sok múlik. Az ilyen helyzetből hozzuk ki a legtöbbet közösen, ahol nemcsak a tökéletes ruhát, sminket és frizurát varázsoljuk Rád, hanem felkészülünk tervekkel, stratégiával, piac és személyismerettel egyaránt; hogy az egy lehetőségből a maximumot tudjuk kihozni.